Hlavní obsah
Článek

Když se přírodou či silikony obdařené Češky v zahraničí, a zvláště v arabských zemích, vyprsí, má to na místní muže doslova zničující účinek. To samé již počtvrté krátce za sebou zažívá modelka Dominika Mesarošová (38), která vozí k moři partičku adeptek na modelky. A i když ty jsou středem zájmu místních mužů, kteří je doslova svlékají očima, favoritkou číslo jedna je díky svým balónům Dominika.

Když se Mesarošová a její slečinky, které vozí na kurz modelek v rámci projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři, rozhodly nafotit krásné snímky v plavkách na lodi, ještě netušily, že z toho budou jen problémy. Obdařené české dívky totiž fungovaly na místní lodivody jako sladké na vosy, a tak kolem lodi začaly ostatní bárky kroužit tak nebezpečně blízko, až málem hrozil průšvih. Pánové zírali s otevřenými ústy a jistě i se slzami v oku, že mohou jen zírat a nic víc.

„Zaujaly jsme i partičku starších mužů. Opětovaly jsme jim mávání, ale jen do doby, než jsme si všimly, že jim jaksi chybí oblečení,“ směje se Dominika.

Se slečnami celý týden trénuje všechny dovednosti, které modelky potřebují. A poslední den vybere jednu z nich, o kterou se bude dál starat.

„Přihlašují se nám stále velmi zajímavé holky. A jsem ráda, že ne vyloženě hotové modelky. Protože těm toho nic moc nového předat nejde. Zato nezkušeným dívkám mohu pomoci a vždycky mě fascinuje, jaké během týdne udělají obrovské pokroky,“ dodává bývalá Playmate.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám