Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na premiéru dlouho očekávaného muzikálu Antoinetta - královna Francie dorazila celá řada celebrit. Konkurenci přišel zhodnotit i František Janeček (79), který právě připravuje muzikál Fantom opery, se svou partnerkou Terezou Mátlovou (48).

„Ano, přišla jsem se podívat na konkurenci, inspiruje mě to. Vystupují tady moji kolegové, kteří účinkují v jiných muzikálech," vysvětlila svou přítomnost Mátlová. Známá sopranistka si u muzikálů prý příjemně odpočine.

Zajímalo nás, kdy se podaří zpěvačce s dcerou Emily Ann a manželem vyjet za odpočinkem za teplem. Rodina vlastní totiž dvě letní sídla na Floridě a v Dominikánské republice. „Tam se člověk chystá, ale ne na dovolenou. Dlouho jsem tam nebyla, tak nás čeká práce na zahradě a na domě. Všechno se musí opravovat a dát do pořádku," nechala se slyšet Mátlová, která za oceán vyslala pouze svého partnera. „Teď tam byl jen můj muž, protože si potřeboval odpočinout. On tam také pracuje, když je v zahraničí," nechala se slyšet zpěvačka, která musela v Čechách zůstat kvůli svým dvěma premiérovým představením. „Já musím vydělávat, aby můj muž mohl jezdit na dovolenou. My jsme si teď vyměnili role," s nadsázkou vtipkovala Mátlová.

Terezu drží v Čechách pracovní povinnosti, a tak už nemůže tolik cestovat jako v minulosti. „Už se to nedá tak lehko skloubit. Když se člověk vrhne zpátky do práce, tak si nemůže dovolit půlroční dovolené," říká Tereza Mátlová.

Reklama

Další články

Načítám