Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) spojila síly se svou tchyní Danou Batulkovou. Ač se objevily spekulace, že Batulková není zrovna moc nadšená z toho, že se její syn Jakub Prachař (40) oženil zrovna s Agátou, dnes už je zřejmě vše v naprostém pořádku. Agáta společně s Batulkovou bojovaly v jednom týmu česko-slovenské soutěže Souboj národů.

A neměla to vůbec jednoduché. Moderátor Martin Dejdar (59) ukázal Agátě slavný obraz, který měla modelka nakreslit na plátno. Batulková a zbytek týmu pak měli během pouhé minuty poznat autora slavného obrazu. Agáta se do náročného úkolu pustila s vervou sobě vlastní.

„Já se za minutu namaluju, já jsem v pohodě,“ vtipkovala Agáta, která se chopila barviček a pokusila se na plátno zvěčnit umělecké dílo. Na její příšernou čmáranici se podívejte ve videu. Je až s podivem, že autora uměleckého díla nakonec Agátin tým skutečně poznal. A světe, div se, uhodla ho Dana Batulková.

Reklama

Další články

Načítám