Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Žijící hudební legenda Cher umí i se sedmdesátkou na krku překvapit. Na svém aktuálním turné dokázala, že i ve věku seniorky umí nabídnout stejně žhavou show jako její o dvě generace mladší kolegyně.

Plastikami vylepšená interpretka je opravdu k nezastavení. V pokročilých letech se na pódiu natřásá stejně jako před půlstoletím, kdy odstartovala svou hudební kariéru. Turné pojala jako okázalou show a pořídila si na něj několik kostýmů, které by u dámy jejího věku opravdu nikdo nečekal.

V outfitech možná chtěla připomínat o 35 let mladší Beyoncé, ale při touze vypadat mladě to pořádně přepískla. Lascivní svršky, které oblékají současné popové hvězdy, totiž v jejím věku působily poněkud nepatřičně. Cher se sice může pochlubit skvělými křivkami, ale v některých extrémně odvážných outfitech připomínala vysloužilou pracovnici vykřičeného domu.

Cher si pro své turné nemohla vybrat lepší název než Dressed to Kill (Vražedně oblečená). Vyvrcholením koncertu v Bostonu byla její legendární a velmi symbolická skladba If I Could Turn Back Time (Kdybych mohla vrátit čas), při níž neměla daleko do hvězdy mládeži nepřístupných filmů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám