Hlavní obsah
Článek

S Ondřejem Brzobohatým (41) jsme se setkali na společném obědě, který se pořádal pro porotce show X Factor, jež je pro Ondru návratem do podobného typu soutěže po dlouhých deseti letech, kdy moderoval první SuperStar, kterou tehdy vyhrála Aneta Langerová (37).

"Nabídky na moderování mezitím sice přišly, ale zaujala mne až tahle na porotcování. Baví mě, že mohu před národem předvést, že jsem chytrý jako rádio," smál se muzikant. Právě Aneta podle něj byla dodnes nejúspěšnější soutěžící v jakémkoli typu talentových show.

"Byl bych rád, kdyby i z X Factoru vzešel někdo, kdo by měl svůj styl a prorazil s ním stejně jako ona. Baví mne způsob, jak je tato show vedena - rozdělení na skupiny, pozorování vývoje," míní Ondřej, který vychytal velmi příjemnou skupinu dívek do sedmadvaceti let.

Kromě X Factoru ovšem stíhá ještě práci na své nové sólové desce, která by měla vyjít v dubnu. "Mohu prozradit, že bude celá v češtině, a je to takový mix žánrů," řekl nám Brzobohatý s tím, že na desce bude i jeden duet.

Nezazpívá si v něm ale se svojí přítelkyní Taťánou Kuchařovou (36), i když prý zpívat docela umí. "Nepřipadá mi to vhodné. Duet bude s Petrem Cmorikem, který zvítězil ve slovenské SuperStar a je na Slovensku pořád velkou hvězdou," prozradil Ondřej.

Reklama

Další články

Načítám