Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco Charlotte Ella Gottová, která na konci dubna oslaví osmé narozeniny, už jednu muzikálovou zkušenost má - zpívá v muzikálu Mata Hari, její pětiletá sestra Nelly Sofie na svoji premiéru čekala. A dočkala se. Včera si obě sestry sešly na prknech, co znamenají svět.

Dcery Karla Gotta (†80) a jeho manželky Ivanky si ve čtvrtek zahrály na druhé premiéře muzikálu Antoinetta - královna Francie. A rodiče pochopitelně nemohli chybět. Ivanka Gottová (48) ale přišla se zpožděním, moderovala V.I.P. zprávy na Primě a hned po nich už utíkala za svými holčičkami.

Nelly Gottová se v muzikálu převtělí v chlapečka. "Neřekne ani slovo, jen přeběhne jeviště. Po zkoušce ke mně přišla a dychtivě se ptala: ‚Tati, byl jsi tu a viděl jsi mě?‘ Tak jsem ji pochválil, že to bylo výborné a že hrála fantasticky,“ řekl jako vždy vtipný Karel Gott, který je na své dcery velmi pyšný.

O roztomilých dcerách Karla Gotta zřejmě ještě hodně uslyšíme...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám