Hlavní obsah
Článek

Na první ze dvou premiér muzikálu Antoinetta - královna Francie perlila vedle Moniky Absolonové (47) také malá Natálka Grossová. Talentovaná dcera bývalého kontroverzního premiéra Stanislava Grosse si zahrála během první slavnostní premiéry, přestože se očekávalo, že se v roli princezny Marie Terezie Bourbonské objeví dcera Karla Gotta Charlotte Ella.

„Moc jsem si to dnešní představení užila, vážně se mi to líbilo," svěřila se nám se svými pocity Natálka hned poté, co spadla opona. „Nejradši bych si tenhle kostým odnesla domů," dodala malá zpěvačka, která se prý moc ráda převléká za princeznu.

Natálka Grossová si zamilovala zpěv už v Kühnově dětském sboru. „Tam si jí všimla paní učitelka a upozornila nás na to, že má dcera talent. Začal se jí věnovat jeden známý učitel zpěvu, začala chodit na konkurzy, kde si ji vybrali, a už to jelo," prozradila nám její maminka Šárka Grossová, jak se její dcera dostala k divadlu.

Natálka nyní působí ve třech hudebních představeních a hraje také v divadle Semafor. Díky tomu musí mít individuální studijní plán a speciální doučování, školu ale zatím zvládá. „Zatím mám samé jedničky, tak snad mi to vydrží," uzavřela Natálie.

Reklama

Další články

Načítám