Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Výjimečná událost si žádá také výjimečné uznání a vévodkyně z Cambridge (42) ani tentokrát nezaváhala. Během oficiální cesty po Novém Zélandu se s manželem Williamem účastnila na náměstí Seymour ve městě Blenheim uctění památky místních vojáků padlých během 1. světové války. Událost se konala zároveň při příležitosti stého výročí od začátku války. Kate zvolila elegantní kabátek ve vojenské modři od svého nejoblíbenějšího návrháře Alexandera McQueena.

Navzdory faktu, že je McQueen již čtyři roky po smrti, móda se pod jeho jménem navrhuje dál. Kate se v šatech z jeho dílny od návrhářky Sarah Burton i vdávala.

Na první pohled však možná ještě nápadnější byl princeznin účes. Majitelka nádherných hustých kadeří tentokrát vlasy stáhla do culíku, přičemž gumičku měla elegantně omotanou pramenem vlasů.

S manželem ve čtvrtek dopoledne přišli položit k pomníku na náměstí věnec. Kate tentokrát musela syna George nechat hlídat, a tak si v davu přihlížejících vyhlédla maminku s malým kloučkem v náručí, kterého již jako zkušená maminka začala rozptylovat legráckami.

Reklama

Další články

Načítám