Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pohodlí je pro některé dámy nadevše, a spodní prádlo tak často vyřazují ze svého šatníku. Podívejte se na hvězdy světového šoubyznysu, které mají slabost pro chození naostro.

Zatímco některé celebrity za podprsenky utrácejí závratné částky, jiné volí přirozenost. I slavné ženy totiž mají nárok zažít okamžiky jako řadové občanky, které se netrápí výběrem oblečení. Ne každá z nich je však bez podpory ňader sexy.

K zasloužilým umělkyním, které se bez podprsenky obejdou i v pokročilém věku, patří bezesporu Goldie Hawn (68) a Sharon Stone (56). Zatímco první z nich je v ulicích Los Angeles vídána jen v nátělníku, druhá své bradavky ráda odhalí i na významných společenských událostech.

Horším případem je Britney Spears (32), když natáhne vytahané triko a s povadlými vnadami vyrazí za zábavou. Tehdy mnohem více než popovou hvězdu připomíná unavenou maminu. Které další slavné dámy všech věkových kategorií chodí naostro? To zjistíte v galerii!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám