Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co moderátor Kamil Bartošek alias Kazma slovně zaútočil na svou expřítelkyni Kateřinu Kristelovou (44), kterou označil za nemorálního, nešťastného a neskutečně zkaženého člověka, protože zhlédnul ukázku z dokumentu České televize Dělníci bulváru, který zachycuje, jak se Kristelová vtírá do přízně šéfredaktora bulvárního serveru, na sebe odpověď od blonďaté moderátorky nenechala dlouho čekat.

Samotná moderátorka se záběry, které Kazmu pobouřily, souhlasila a považuje je za dobrou recesi.

„Je to všechno jenom taková hra, která nás sice živí, ale není možné ji brát vážně. Každopádně je ale pozoruhodné, jaké emoce vzbuzuje tato pseudoudálost u některých mých bývalých partnerů,“ zareagovala na Kazmovy útočné výroky moderátorka.

„Možná bych měla změnit povolání, aby měli klid a nemuseli se, aniž by je k tomu někdo vyzval, vyjadřovat k mému zavrženíhodnému charakteru, způsobům a životu vůbec, když já tu potřebu směrem k nim nemám,“ uzavřela Kristelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám