Hlavní obsah
Článek

Narodila se slavným a bohatým rodičům, ale život se s nedávno zesnulou modelkou Peaches Geldof nemazlil ani trochu. V šesti letech těžce nesla rozchod rodičů, když její matka Paula Yates opustila otce Boba Geldofa kvůli zpěvákovi skupiny INXS Michaelu Hutchencovi. Vedle něj se z milované maminky stávala drogám holdující troska. Zatímco Hutchence se ufetoval v listopadu 1997, její matku ten samý osud čekal o necelé tři roky později.

Peaches se přes smrt matky, která byla ve své době populární hudební kritičkou a především televizní moderátorkou, nikdy nepřenesla a trpěla vleklými psychickými problémy až do dospělosti. Hutchence její matka poznala během rozhovoru v jejím pořadu The Tube a už tehdy prý v zákulisí řekla jeho manažerovi, že „toho kluka prostě musí mít“. Yates s ním prý udržovala vztah dlouho před tím, než se rozvedla s Geldofem, s nímž měla ještě dvě další dcery - nejstarší Fifi Trixibelle a nejmladší Pixie Geldof, která se živí jako modelka a zpěvačka.

I přesto, jak nelehkým dětstvím Peaches prošla, v sobě objevila pisatelský talent a už od čtrnácti vydávala sloupky nejen v módních časopisech. Později se k psanému slovu přidalo i to mluvené a stala se moderátorkou. Později měla i vlastní pořady v televizi. Do toho se stíhala věnovat modelingu, kvůli kterému ale nakonec začala nezdravě hubnout. V posledních letech často držela i měsíc v kuse dietu skládající se pouze z pití zeleninových šťáv.

Po jednom nevydařeném manželství s Maxem Drummeym z americké skupiny Chester French našla štěstí se zpěvákem kapely S.C.U.M Thomasem Cohenem a stala se maminkou dvou krásných synků. Její život vyhasl ze zatím neobjasněných důvodů v pondělí v jejím domě. Stalo se tak pouhý den poté, co na Twitteru sdílela sérii fotografií se syny včetně jedné, na které je zachycena jako malá se svou matkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám