Hlavní obsah
Článek

Před zraky tisíců televizních diváků i hostů ve studiu pořadu Bil Akeed, v němž se před kamerami řeší problémy v rodinách, se strhla mela. Rozčílený patnáctiletý mladík, který údajně neviděl svou matku sedm let, se na ni ve vyhrocené chvíli vrhl a kopl ji do tváře přímo během show.

Důvodem rozporu bylo to, že matka kdysi utekla od jeho otce kvůli jeho násilnické povaze. Syna Ahmeda však chtěla znovu spatřit. Mladík se s ní zpočátku odmítal setkat, ale pracovníci televize jej nakonec přesvědčili, aby dorazil do studia. Když se matka začala ospravedlňovat a synovi vysvětlovat důvody svého útěku, Ahmed vypadal stále zuřivěji. Jeho otec ji prý dokonce kdysi napadl před zraky soudců během rozvodového stání.

Mladík však otce začal vehementně bránit, načež žena odvětila, že je to jen opilec. V ten moment se teenager rozzuřil do nepříčetnosti, vylezl na stůl, který byl mezi nimi jedinou barikádou, a nakopl ji do tváře. Tým pracovníků jej poté rychle zpacifikoval, diváci i moderátorka zůstali ochromeni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám