Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Některé čtenářky stále nemohou pochopit, jak je možné, že má Dominika Myslivcová tak zdravé a lesklé vlasy. Dominika alias česká Barbie nám to prozradila. A máme pro vás také dobrou zprávu. Doslova za pakatel teď můžete mít takové perfektní vlasy i vy. Nevěříte?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Mívala jsem roztřepené konečky vlasů. Taky se mi často lámaly,“ svěřila se nám Dominika. „Myslela jsem, že to napravím nějakou vlasovou kosmetikou.“ Kosmetika sice zabírala, ale jen na pár dní, pak zase vlasy vypadaly zplihle a poškozeně. „Už mě to fakt štvalo“ posteskla si Dominika. Co je to tedy za kouzlo, díky němuž má Dominika tak perfektní vlasy? „Žádné kouzlo,“ směje se Dominika, „ale vlasová výživa Clinical hair-care, kterou teď užívám.“ A je to venku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zeptali jsme se na vlasovou výživu odborníků. Dozvěděli jsme se, že to opravdu funguje! Vlasová kosmetika sice může během chvíle vytvořit dojem zdravých, lesklých a nadýchaných vlasů. Ale je to jen zdání! Vlasy zůstávají pořád stejné, kosmetika vlastně jen obalí vlas, takže ten pak vypadá zdravější a lesklejší, než ve skutečnosti je. Stačí pár umytí a krása je fuč. Navíc, a to pozor, kosmetika může vlasy nadměrně zatěžovat a urychlit jejich stárnutí.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proto je důležité vlasy vyživovat! A to jde jedině vnitřně. Je třeba dodat organismu výživné látky, které pak organismus zabuduje do vlasů při jejich růstu. Proto pak vlasy nejenže pořád vypadají zdravě a skvěle, ale zároveň opravdu zdravé jsou. A tohle přesně dokáže Clinical hair-care. Takže milé čtenářky, chcete-li mít vlasy krásné a zdravé jako Dominika Myslivcová, nezapomínejte na jejich výživu. Dominika vám doporučuje doplněk stravy Clinical hair-care.

Čtenářům Super.cz nabízíme mimořádnou akci! Při zakoupení 2 ks výrobků cena 698,- vč. DPH a k tomu zdarma oční sérum a poštovné a balné jako pozornost!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další články

Načítám