Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a bývalá první dáma Dagmar Havlová (71) se za poslední týden objevila hned dvakrát ve společnosti. Cenu za nejlepší herečku a ocenění absolutního vítěze TýTý převzala notně unavená, protože ještě dobírala antibiotika.

I tak jí to ale v kalhotovém kostýmu moc slušelo. V úterý večer už bylo Havlové mnohem lépe, a tak s úsměvem na rtech předávala cenu Magnesia Litera za poezii básnířce Kateřině Rudčenkové. Tentokrát vyměnila pánský styl módy za upnuté šaty s vysokým stojáčkem.

V nich už takovou parádu bohužel neudělala. Šaty jí totiž úplně neseděly a na zádech odhalily faldíky, jež by při vhodně zvoleném střihu zůstaly oku diváka skryty.

Jinak to ale dobře naladěné Dagmar slušelo, ač je škoda, že se v poslední době objevuje na veřejnosti v usedlých modelech. Takový výstřih jsme u bývalé první dámy neviděli hodně dlouho, přitom by se určitě neměla za co stydět. Pokud ovšem zahalené outfity nenosí úmyslně, protože se snaží něco skrývat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám