Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ke svým patnáctinám dostal nejstarší syn manželů Beckhamových Brooklyn neobvyklý dárek - svou první obálku časopisu. Jeho tvář se koncem března objevila na titulu módního magazínu pro muže Man About Town a Brooklyn se nejspíš po vlně kladných ohlasů ve vidině modelingové kariéry zhlédnul natolik, že začal s tátou Davidem cvičit.

Již několikrát je totiž zvěčnili fotografové, jak společně odcházejí z posilovny SoulCycle v kalifornském Brentwoodu. A občas s nimi zajde i vytížená mamina Victoria. Na Brooklynovi už je přitom posilování znát, zesílily mu paže i ramena.

Šéfredaktor magazínu Ben Reardon na dotaz, proč se na jejich obálce objevil mladý Beckham, uvedl: „Jsme potěšeni, že můžeme mít exkluzivně Brooklyna Beckhama na obálce našeho vydání pro jaro a léto 2014. Jeho první otištěný editorial je dvacetistránkový módní set oslavující mladistvý styl.“

To jeho mladší bratr Romeo už má svou modelingovou premiéru dávno za sebou. Už koncem roku 2012 se stal tváří dětské kolekce značky Burberry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám