Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maratony a půlmaratony jsou stále více oblíbené nejenom mezi českými běžci. Dokládá to i fakt, že na sobotním pražském půlmaratonu v pravé poledne vyběhlo dvanáct a půl tisíce závodníků.

Mezi závodníky bylo možné zahlédnout i ty, kteří jsou sice se sportem nějakým způsobem spřízněni, ale běh provozují jako jeden ze svých koníčků. Případně se zapojí hned i celá rodina. Řeč je například o rodině Romana Šebrleho. Bývalý desetibojař a olympijský vítěz přišel podpořit svou manželku Evu, aby však nezaujal pouze místo diváka v cílové čáře, statečně se přihlásil do závodu štafet.

Manželku Šebrle hned po náročném výkonu nadšeně políbil, a vůbec nebylo znát, že by se s ní snad po čtrnáctiletém manželství nudil. Jeho sympatická manželka je ostatně bývalá atletka, a tak ji s úspěšným desetibojařem pojí společné zájmy. A samozřejmě i dcera Kačenka a syn Štěpán. Jak jim to společně sluší, si prohlédněte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám