Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to už skoro dva týdny, co byly korunovány České Miss pro rok 2014. Holky mají za sebou povinné mediální kolečko a teď nastala chvíle, kdy přebírají ceny a načerpávají vědomosti, které se jim budou hodit během následujícího roku kralování. My jsme byli u toho, když krásky s korunkou absolvovaly svůj první kurz líčení u profesionála.

Česká Miss Earth Nikola Buranská (32) a Česká Miss World Tereza Skoumalová jsou tak výrazné typy, že líčení téměř nepotřebují. „Je pravda, že v reálném životě, když jdu třeba do školy, make-up moc nepoužívám,“ prozradila Skoumalová a Buranská to má velmi podobně: „Make-upu si dávám minimum. Spíš to doženu řasenkou, stíny si nedávám vůbec.“

Česká Miss 2014 Gabriela Franková (30) je světlovlasá, a tak by měla mít při líčení těžší ruku a nešetřit produkty. Ona je ale jiného názoru. „Když chodím do školy, tak make-up používám minimálně. Maximálně stíny a řasenka. Když se jedná o nějakou důležitější akci, tak samozřejmě použiju stíny a vyhraju si s tím,“ říká misska.

V reportáži nám dívky prozradily, že ani ony nejsou bez chybičky. Jaké defekty pleti trápí České Miss se dozvíte v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám