Hlavní obsah
Článek

Současný trend autoportrétů pořízených mobilem je u známých osobností stále více oblíbený. Mnohé z nich by ovšem své snímky měly raději okamžitě vymazat, než je sdílet na internetu.

Autentické snímky zachycené vlastními silami jsou u celebrit velmi populárním nástrojem, jímž pravidelně komunikují se svými fanoušky. V některých případech se fotografování mění v nebezpečnou obsesi a taková Nicki Minaj snad ani neopustí koupelnu bez toho, aniž by se vyblýskla mobilem.

Průkopnicí selfies je také Rihanna. Ta má ve svém repertoáru stovky sexy fotek, ale přesto má potřebu internet zásobovat vlastními obrázky z divokých flámů. Stejně nelichotivě se zachytila i Lily Allen, která chtěla světu ukázat svou skutečnou tvář.

Pózování před zrcadlem má nejlépe naučené Courtney Stodden, jejíž předností je nacpat do záběru své obří silikony i našpulené rty. O lechtivý snímek se pokusila i čtyřicátnice Mariah Carey, která manželovi k narozeninám pořídila vskutku žhavý kousek. Ještě o kus dále šel gymnasta Louis Smith, který se zvěčnil na snímku, který by mohl ihned putovat do erotické seznamky. Desítku nejméně vydařených selfies, která měla navždy zůstat v mobilu, najdete v galerii.

Reklama

Další články

Načítám