Hlavní obsah
Článek

Osmiměsíční princ George se s rodiči účastní první oficiální zahraniční cesty, takže už to není jen jeho nádherná maminka, která na sebe při jakékoli příležitosti strhne největší pozornost. Momentálně je nejsledovanějším členem britské královské rodiny ten nejmenší, který si během návštěvy Austrálie a Nového Zélandu všechny získává svou roztomilostí. V úterý se například s maminkou a tatínkem Williamem účastnil milého setkání rodičů a dětí na půdě vlády ve Wellingtonu uspořádaného organizací Plunket Society.

Pocty setkat se s nejsledovanější rodinou světa získala desítka miminek z Nového Zélandu, která se narodila podobně jako malý George, a jejich rodičů. Vybrána byla mimo jiné miminka narozená svobodné matce či gay páru.

William a Kate si se všemi ochotně popovídali a nechali George hrát si s ostatními dětmi, mezi nimiž bylo šest holčiček a čtyři chlapci, na koberci. Kate pyšná na svého synka zároveň všem přítomným předvedla, jak George, jenž byl jedním z největších přítomných dětí, s její pomocí dělá své první krůčky...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám