Hlavní obsah
Článek

Pondělní úmrtí pětadvacetileté modelky a moderátorky Peaches Geldof je zatím stále opředeno tajemstvím. Policisté po ohledání těla nenalezli žádné stopy, které by napovídaly o příčině náhlého skonu. Nenašel se dopis na rozloučenou a na jejím těle nebylo patrné žádné zranění ani stopy po požití tvrdých drog. Ty nebyly nalezeny ani v domě ve Wrothamu, kde dvojnásobná maminka zemřela. I proto se její blízcí obávají, zda za jejím tragickým koncem nestojí její neúnavná honba za štíhlostí, která v posledních letech hraničila s anorexií.

Dcera známého britského hudebníka Boba Geldofa navíc v roce 2011 sama přiznala, že kvůli modelingu podstupuje drastickou dietu v podobě pití zeleninových šťáv. Kromě doma vyráběných džusů z vymačkané zeleniny, které pila třikrát denně, nepozřela třeba měsíc nic jiného.

Například v září 2011 Peaches ochromila všechny přítomné na přehlídce japonského návrháře Yohji Yamamota, kterou navštívila s tehdy ještě přítelem Thomasem Cohenem, jenž se později stal jejím manželem a jemuž porodila dva syny. Geldof byla o poznání útlejší než většina dívek na mole. V minulosti přitom získávala modelingové nabídky, i když měla tvary výrazně plnější.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám