Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová Česká Miss Gabriela Franková (30) jako každá královna krásy věří, že jí vztah s přítelem vydrží.

Přiznala však, že už na ni přítel Roman po vítězství v České Miss přeci jen víc žárlí. „Dneska už žárlil na moji profilovou fotku, kterou jsem si změnila. Místo té společné, kde jsem s ním, jsem si dala fotku, kde jsem jenom sama, takže mi to dal trošku sežrat, ale jinak mě opravdu podporuje,“ řekla v pořadu Limuzína, který poběží dnes večer na Óčku, kráska, která teď přítele tak často nevídá.

„My jsme žili v Olomouci, teď ani nevím, kde pořádně budu s přítelem bydlet, ale on to má blbý, protože má v Olomouci práci, takže nemůže být tak často v Praze,“ prozradila misska s tím, že oba věří, že vše zvládnou a rozchodová missí nemoc se jim obloukem vyhne.

Sympatická královna krásy, která je spolumajitelkou modelingové agentury, také prozradila, že se loni potýkala s těžkou nemocí. „Minulý rok jsem měla těžký zánět ledvin, byla jsem v nemocnici, nemohla jsem cvičit ani se věnovat se modelingu. Chtěla jsem se ale vrátit do původní formy, postupně jsem začala chodit do fitka, běhat a rodiče mě pak přihlásili do České Miss,“ vyprávěla svůj příběh misska, která už je prý zdravotně v pořádku.

„Mám trošku nějaká fyzická omezení, ale už to není tak striktní,“ uzavřela s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám