Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že je zpěvák a muzikálový herec Radim Schwab opravdu velký krasavec, jsme rozhodně nikdy nepochybovali. A když jsme spatřili snímky, na nichž pózuje se svým britským kolegou, který zpívá roli Fantoma opery, již dostal Radim v české produkci muzikálu, se už vůbec nedivíme, že z něj byli při schvalovačkách v Londýně nadšení.

Radim se v rámci příprav na muzikál, který se bude v pražské Goja Music Hall hrát od 13. září, nespokojil pouze se zhlédnutím londýnského představení na DVD, ale vypravil se rovnou do metropole nad Temží, aby viděl výkony anglických kolegů živě.

Po představení v Her Majesty's Theatre měl dokonce možnost se s anglickým Fantomem Jeremym Secombem setkat a vyfotit se s ním. A dlužno říct, že vedle Radima vypadal Angličan úplně všedně. Producent František Janeček (79) měl každopádně nejen dobré ucho, ale i oko, když Radima vybíral.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám