Hlavní obsah
Článek

Primabalerína Adéla Pollertová je již pět let vdaná za hudebního publicistu Honzu Dědka. Kuriózní je, že se dali dohromady na seznamce.

"Seznámili jsme se několikrát. Poprvé při rozhovoru, když jsem přijela z Hamburku, kde jsem řadu let baletila. Pak jsme se tři roky neviděli a Honza si po nějakém nepříjemném rozchodu dal inzerát na seznamce, na který jsem odpověděla. Je moderní doba, tak proč ne. A dva dny poté jsme se náhodou potkali na představení v Národním divadle. On mi řekl, že byl už zoufalý a dal si inzerát, a já jsem reagovala, že jsem na jeden odpověděla. Osud to tak asi chtěl, sympatie tam byly od začátku," řekla Super.cz Adéla Pollertová, bývalá primabalerína Národního divadla.

"Občas ještě na prkna skočím, ale víc už se věnuji své baletní akademii. Dřu a cvičím každý den. Občas si sama pro sebe trénink dám, abych se udržovala v dobré fyzické kondici. Dokonce cítím, že mám daleko lepší formu než předtím, když jsem tančila na prknech, co znamenají svět," upřesnila Adéla, která s manželem v květnu oslaví páté výročí svatby.

"Jsme spolu hrozně šťastní. Strašně se těším, že třeba někam vyrazíme. Když osud dá, přijde i miminko. Uvidíme, oba dva bychom chtěli," dodala Pollertová při výuce hvězd připravovaného muzikálu Fantom opery, které denně čtyři hodiny dřou na baletním sále.

Reklama

Další články

Načítám