Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Udílení televizních cen TýTý se rozhodně nedá srovnávat s Oscary, a tak je někdy až úsměvné, jak někteří návštěvníci akce oslňují ve velké večerní, která by se hodila spíše na Ples v Opeře. Na druhou stranu se v Divadle na Vinohradech objevovaly i opačné extrémy. Taková míra ležérnosti, jakou předvedl Zdeněk Pohlreich (67) s manželkou Zdeňkou, je už za hranicí únosnosti.

Zdálo se, jako by známý český kuchař opomněl převléknout kuchyňský rondon, přes který přehodil propínací maxi kabátek v prodloužené délce, a vše doplnil tureckými kalhotami se stejným vzorkem. Asi proto, aby působil nastrojeně, tak se vyštafíroval sportovními mokasíny Christian Louboutin zdobenými ostrými hroty. Paní Zdeňka držela s manželem krok při výběru oblečení rovněž ve velikostech XXXL.

Obecně se o tomto páru dá říct, že se oblékl do takového množství látky, ze kterého by bylo možné spíchnout oblečení pro jednu mateřskou školku nebo jedno průměrně velké cirkusové šapitó.

Reklama

Další články

Načítám