Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Návštěvu Londýna nezasvětila Simona Krainová (51) pouze přehlídce značky F&F a nákupům, ale jak už modelka v reportáži pro Super.cz předeslala, potkala se v britské metropoli s kolegyní a kamarádkou Evou Herzigovou (51). Slavné české modelky si během setkání povídaly o chlapech, dětech a každodenních starostech i radostech.

„Eva se nezměnila, je to jedno velké srdce. Je úžasná, vtipná a srdečná holka," říká Krainová a jedním dechem dodává: „Jsem ráda, že jsme si přes její pracovní vytíženost udržely přátelství. I přesto, co všechno dokázala, zůstala Eva pevně nohama na zemi. Nepovyšuje se, neukazuje svou moc ani peníze. Je to prostě normální holka, se kterou se cítíš fajn za všech okolností. To se o všech českých a slovenských topmodelkách vážně říct nedá."

Na celé věci je zajímavé, že se modelky musely potkat až v Londýně, protože se nebyly schopné sejít nikdy v době, kdy se Herzigová vyskytovala ve své domovině. Když Eva předloni v říjnu otvírala butik Chopard, tak Krainová pobývala se synem v nemocnici v Motole, a když sem přijela točit svůj film Pohádkář, tak se Simona rovněž nemohla hnout od svých nemocných dětí.

Eva Herzigová odstartovala svou kariéru modelky jako první ještě před sametovou revolucí. V devadesátém roce ji do Paříže následovala Simona Krainová. „Eva bydlela v Paříži už půl roku, žila v jednom velkém obytném domě jednoho majitele agentury. Já jsem se za ní přistěhovala a nějakou dobu jsme byly spolubydlící," vzpomíná na své začátky Simona. „Eva mnoho kamarádek mezi českými modelkami nemá. My spolu máme takový speciální vztah. I když nejsme v každodenním kontaktu, tak o sobě víme," uzavírá naše povídání o modelkovském přátelství Simona Krainová.

Reklama

Další články

Načítám