Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Titul Miss Universe Velké Británie nese tato jednadvacetiletá rodačka z Bristolu rozhodně právem. Však se také Amy Willerton v celosvětovém klání loni v listopadu během finále, které se konalo v Rusku, dostala do TOP 10 nejkrásnějších dívek a vy se nyní můžete pokochat jejími snímky z dovolené.

Doma na sebe Willerton ještě víc upozornila svou účastí v reality show I'm A Celebrity...Get Me Out Of here!, kde spolu s dalšími britskými veřejně známými tvářemi absolvovala drsné úkoly a musela zvládnout nehostinné podmínky v australských deštných pralesích. V soutěži skončila pátá.

O jejích půvabech není pochyb, ve své domovině vyhrává nejrůznější soutěže krásy už od sedmnácti. V roce 2011 se stala rovněž vítězkou televizní show Signed By Katie Price, kde proslulá silikonová modelka z pánských časopisů hledala svou následovnici.

Momentálně si však Amy užívá prázdnin s kamarádkou na ostrově Tenerife a na pláži pyšně vystavuje postavu, na které byste marně hledali chybičku. Však se ve fotogalerii přesvědčte sami...

Reklama

Další články

Načítám