Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (44) poprvé prozradila podrobnosti své svatby s hokejistou Tomášem Plekancem, za kterého se minulý týden ve čtvrtek provdala. Svěřila se svým fanouškům na oficiálních webových stránkách a ukázala pár soukromých fotek z příprav svatby i utajeného obřadu.

"Svatba byla opravdu pidi. Přesně tak, jak jsme si oba přáli. Hostů bylo pětadvacet. Nebrali jsme se na zámku v Troji, i když je moc krásný, ale na mě moc veliký. Vzali jsme se v krásné barokní kapličce sv. Kláry nad neuvěřitelnou vinicí. Začali jsme přesně v  jedenáct hodin a svědek to stihl na minutu přesně," upřesnila svým fanouškům

Zároveň dodala, že svatební kytice nebyla z kopretin, jak některá média informovala, ale z heřmánku. Od čtvrtka má Lucka v občance jméno Lucie Plekancová Vondráčková.

Také se vyjádřila ke svým svatebním šatům. Podle některých bulvárních médií byly volné kvůli těhotenství. Lucie stále opakuje, že si s Tomášem miminko moc přejí, ale na cestě zatím není. "Tenhle střih šatů nosím nejradši už od maturitního plesu," dodala Vondráčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám