Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) dnes slaví osmačtyřicáté narozeniny a jen málokdo by si vsadil na to, že se po loňském letním italském dobrodružství se Zdeňkem Macurou (49), kdy už to vypadalo, že má zubožená zpěvačka opravdu na kahánku, pěnice znovu vzpamatuje a už poněkolikáté odrazí od úplného dna, což je disciplína, ve které Iveta patří mezi světové rekordmanky.

Iveta před dvěma týdny zapózovala na nových fotkách a vypadá naprosto úžasně! Rudá rtěnka, šmrncovní účes a dokonalé nalíčení dělají s dnešní oslavenkyní hotové divy. Málokdo by hádal, že labilní zpěvačce zbývají dva roky do oslavení padesátky.

Iveta se přitom v posledních měsících potýká se silnými bolestmi zubů, které ji trápí od prodělané operace čelistní kosti. Ani to však Bartošové nebrání v touze po dobývání koncertních pódií. Plánovaný koncert v Ostravě však byl pro nezájem o lístky přeložen až na květen a dnes byl pro změnu ze zdravotních důvodů zrušen koncert v Prostějově.

Doufejme, že si Iveta, tak jako už mnohokrát, tentokrát nevymýšlí, protože pokud znovu začne koketovat se smrtícím koktejlem alkoholu a prášků, nejenže se na pódium jen tak nepodívá, ale ještě by se v jejím případě jednalo o další hazard se životem. A tentokrát by to už nemuselo dopadnout dobře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám