Hlavní obsah
Článek

Nečekané úmrtí pětadvacetileté modelky, novinářky a televizní hvězdy Peaches Geldof včera večer otřáslo celou Británií. Jako talentovaná dcera moderátorky Pauly Yates a oblíbeného hudebníka Boba Geldofa, který za svou letitou charitativní činnost získal od královny Alžběty II. Řád britského impéria a byl zároveň nominován na Nobelovu cenu míru, se od dětství stala součástí šoubyznysu. Ještě ve čtvrtek se přitom v Londýně účastnila stejné přehlídky jako Aneta Vignerová či Simona Krainová s manželem Karlem Vágnerem.

Na módní show odehrávající se v obřím stanu na nádvoří Somerset House dorazila Geldof v černém krátkém topu, svetříku s třásněmi a vzorované minisukni. Černé punčochy pak zdůraznily její útlou postavu, kvůli které se často potýkala s podezíráním z anorexie.

Maminka téměř dvouletého Astaly a ročního Phaedry byla nalezena v pondělí odpoledne mrtvá ve svém domě ve Wrothamu. Policisté označili její smrt za náhlou a prozatím nevysvětlenou, jelikož na jejím těle nebyly viditelné stopy po drogách ani žádná zranění. Zatím nic nenasvědčuje ani sebevraždě, nebyl nalezen dopis na rozloučenou.

Zdrcený Bob Geldof uvedl: „Jsme v bolesti. Byla nejdivočejší, nejzábavnější, nejchytřejší, nejvtipnější a nejbláznivější z nás všech. Milovali jsme ji a budeme milovat navždy.“

Její manžel Thomas Cohen se rovněž vyjádřil: „Má milovaná žena Peaches byla zbožňována mnou i oběma našimi syny Astalou a Phaedrou. Budu jim každým dnem udržovat jejich maminku v srdcích.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám