Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Kim Catrall (57) se proslavila rolí náruživé samice Samanthy v seriálu Sex ve městě. Ten už ale patří dávno do historie, což se o této dámě rozhodně říct nedá.

Představitelka vášnivé Samathy, jíž často podléhali mladší zajíčci, přijela do Cannes podpořit svůj nový seriál Sensitive skin (Citlivá kůže) a její pokožka se ve francouzském letovisku symbolicky stala tématem číslo jedna. První díly Sexu ve městě se totiž začaly natáčet už v roce 1998, ale Samantha se příliš neproměnila, přestože byla ze čtveřice rozverných kamarádek tou nejstarší.

U očí jí sice přibylo pár vrásek, ale Kim Catrall působila na slunném pobřeží mladistvým a vitálním dojmem. Svou pečlivě udržovanou vizáží dělala na muže mnohem lepší dojem než na 15 let staré fotografii. V 57 letech tak překvapivě vytvořila jedny z nejpůsobivějších snímků své kariéry.

Přestože ve zralém věku představuje prototyp ženy, jíž to sluší i v pokročilejších letech, v soukromém životě si Kim Catrall příliš uznání neužila. Během své kariéry absolvovala tři rozvody a už deset let je nezadanou dámou.

Reklama

Další články

Načítám