Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejmladší členkou poroty soutěže X Factor je teprve osmnáctiletá zpěvačka Celeste Buckingham (28). "Jsem zvyklá být benjamínkem. V kterékoliv skupině jsem také děťátko, ale zase jsou na mne všichni milí. Jen Ota Klempíř mě občas pošťuchuje, ale myslí to dobře," myslí si Celeste, která sama prošla obdobnou soutěží, takže ze všech porotců nejvíce soucítí se soutěžícími.

Jisté potíže jí činí jen to, jak se musí do televize oblékat. "Jsem taková, že bych dala přímý přenos raději něco civilnějšího, třeba to, co mám teď na sobě. Vím, že tepláky by se asi nehodily, ale mám ráda pohodlnou módu, v níž se cítím dobře. Když nemám své pohodlí, nejde mi pracovat. Jsem jako dítě, skáču v sedadle, poskakuju, že už se chci převléknout, že mě to otravuje. Je mi osmnáct, tak bych byla nejraději v riflích a tílku, ale musím se přizpůsobit a něco obětovat," svěřila. "Na druhou stranu obdivuji Sisu Sklovskou, která je ve svém věku už úplně jiná, a líčení a módu si užívá," míní.

Toho, že vzala nabídku na porotcování, ale nelituje, i když si musí kvůli tomu udělat tak trochu pracovní pauzu, co se muziky týče. "Slovensko je můj domov a Praha je mé oblíbené město, takže jsem byla nabídkou nadšená, i když nebudu moct pracovat v Americe. Navíc jsem dostala i nějaké jiné nabídky, na Slovensku jsem natáčela pohádku, kde jsem si zahrála princeznu, a navíc také venkovanku v takovém národopisném dokumentu," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám