Hlavní obsah
Článek

Britskému hudebníkovi Bobu Geldofovi život přichystal další příšernou ránu osudu. Ve včerejších odpoledních hodinách bylo v domě ve Wrothamu v Kentu nalezeno mrtvé tělo jeho druhorozené dcery Peaches. Podle prvního ohledání policie uvedla, že na těle pětadvacetileté ženy nebylo zjevné požití tvrdých drog, ani žádné viditelné známky po zranění. Její smrt nenasvědčuje ani tomu, že se jedná o sebevraždu, nebyl nalezen ani dopis na rozloučenou. Její úmrtí prozatím označili za náhlé a nevysvětlené. Více snad prozradí výsledky soudní pitvy.

Geldof byla velmi inteligentní a talentovaná, od čtrnácti let přispívala svými sloupky do deníku Daily Telegraph, v patnácti letech psala do časopisu Elle Girl a později i do Guardianu. Věnovala se také modelingu, stala se tváří spodního prádla Ultimo či značek Debenhams a Dotti. Nejvíce se jí dařilo na poli moderátorském, měla i vlastní televizní pořady Peaches Geldof: Teenage Mind nebo Peaches Geldof: Teen America.

Jejím druhým manželem po hudebníkovi Maxi Drummeym byl zpěvák skupiny S.C.U.M Thomas Cohen, s nímž má dva malé syny - dvouletého Astalu a ročního Phaedru.

Geldof bývala divoké dítě, v Británii je proslulá svými skandály. Některé z nich se dostaly i za hranice země, a to například když během telefonování vyklopila novorozeného Astalu z kočárku na chodník nebo když v roce 2011 kradla v drogerii make-up.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám