Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a tanečnice Radka Pavlovčinová (35), která se do povědomí veřejnosti dostala především románkem s kolegou Miroslavem Etzlerem (59), a to v době, kdy spolu hráli v seriálu Cesty domů, je opět sama. A rozhodla se zklamání z konce další lásky řešit velmi razantně. Utíká z Česka.

"Chystám se odpočinout si od České republiky a vyrážím na tři měsíce na zaoceánskou loď," prozradila Super.cz sympatická brunetka. Nebude tam samozřejmě dělat servírku ani uklízečku, ale podařilo se jí vyhrát konkurz na zpěvačku, která bude v triu se dvěma muzikanty bavit cestující.

"Pro mne je to ideální příležitost spojit moji vášeň k cestování s tím, že budu neustále v kontaktu i s hudbou. A uvidíme toho opravdu mnoho. Jsou to okružní plavby, většinou se začíná v Hamburku, pokračuje se na Island, pluje se Skandinávií, takže spatřím i fjordy, a končí se ve Středozemním moři," popsala Radka cestu.

Kvůli tomuto plánu na léto vynechala i muzikálové konkurzy, protože zkoušení probíhá v létě. "Smlouvu jsem v tu chvíli sice ještě neměla podepsanou, ale věřila jsem, že to vyjde. Takže teď jsme dohráli Zorra a Quasimoda, ještě mne čekají představení Mauglího a pak už budu mít volno," vysvětlila.

Nám nedalo, abychom se Radky nezeptali, proč vlastně skončil její vztah, díky čemuž má vlastně teď možnost cestovat, aniž by se ohlížela na partnera. "To se tak v životě stává. Naše cesty se rozešly, ale zůstali jsme kamarády," pronesla oblíbené porozchodové klišé.

Reklama

Další články

Načítám