Hlavní obsah
Článek

Jaro s sebou přináší teplé počasí, které vyhání děti hrát si ven a je na nás, rodičích, abychom našim dětem zpříjemnili nejhezčí léta jejich života. Sparkys rozumí touhám dětí, a proto zavedl dopravu zdarma na jejich nejoblíbenější venkovní hračky. Proto neváhejte a kupte dárek, za který vás bude vaše ratolest milovat. Odměnou Vám bude nepopsatelná radost vašeho dítěte. Garantováno!

Zing – Nanostříl. Novinka na českém trhu, kterou si Vaše děti okamžitě zamilují

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vystřelovací systém, který pošle šipku přesně na 10 metrů do terče, který je součástí balení a unikátní přísavkový systém se umí perfektně přilepit na každý hladký povrch. Nanostříl zaručí bezpečnou zábavu nejenom venku, ale i doma nebo třeba v kanceláři. K tomu je teď za skvělou cenu. Obsahuje: 1x nanostříl, 2 x malá šipka Zartz, 1 x terč

Ogo RAQ. Nejlepší sportovní hra na dovolené nebo na dvůr pro celou rodinu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ogodisk RAQ je nejlepší sportovní hra na dovolenou, kterou si jen umíš představit. S Ogo RAQEM můžeš hrát badminton, volejbal, jen tak si pinkat na pláži ve vodě a jistě vymyslíš spoustu dalších zábavných her, které se s ním dají hrát. Předchozí model byl bestsellerem roku 2012 a 2013.Míček je nový, má speciální gumové „ocásky“, kterými můžeš regulovat rychlost jeho letu.

Rotující houpačka a kolotoč 2 v 1. Nekonečná zábava pro dva

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tato houpačka nesmí chybět na žádné zahradě. Houpačka s pohybem nahoru a dolu a navíc se točí dokola. Díky vyvážení houpačky se mohou houpat společně i děti různých hmotností. Maximální hmotnost na jedno sedadlo 40 kg. Délka celé houpačky je 180 cm. Kotevní kolíky jsou součástí balení pro zvýšení stability a bezpečnosti.

Little Tikes – obří skluzavka nejenom na dvůr ale taky na venkovní hřiště

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tato po všech směrech moderní skluzavka má 180 cm dlouhou kluznou plochu s vysokými bočnicemi a zaoblenými hladkými plochami pro pohodlnou jízdu. Unikátní design schůdků je vytvořen s vědomím vysokých nároků na bezpečnost dětí. K bezpečnosti dětí přispívá i příjemně tvarované zábradlí schůdků, které mohou děti pohodlně a pevně uchopit. Stabilita celé klouzačky je navíc podpořena masivními rozšířenými patami schůdků. Skluzavku lze jednoduše složit a uskladnit s minimálními nároky na prostor.

Little Tikes - Domeček pro nejmenší – Evergreen

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Malebný domeček, ve kterém se děti budou cítit „jako doma“! Je vyroben z odolného plastu, který statečně odolává všem povětrnostním vlivům. Má propracované lisované detaily – doškovou střechu, cihlovou podezdívku a okrasné cihly podél rohů. Velká okna poskytují dostatek světla na hraní uvnitř domečku a zároveň umožňují komunikaci s kolemjdoucími návštěvníky. Nechybí otvor na dopisy a funkční zvonek.

Další články

Načítám