Hlavní obsah
Článek

Módní ikona a vzor luxusu Paris Hilton (43) by si v obyčejných pohodlných teplácích nevyrazila ani zaběhat, nikdy by totiž nedopustila, aby na veřejnosti vypadala „průměrně“. Dokonale sladěná byla i v pátek, když si spolu s mladší sestrou Nicky zašla protáhnout tělo běháním po kalifornské Santa Monice.

Paris vypadala bezvadně. Udělala nejen něco pro své tělo, ale zároveň reklamu své módní značce Paris Hilton Collection, která je k dostání v losangeleském obchodním domě Kitson. Oblékla si béžové tenisky s populární oblou podrážkou a stejnobarevnou teplákovou soupravu, kterou dokonale sladila s tygřím tílkem a slunečními brýlemi s obroučkami v leteckém stylu. Na zádech bundičky byl přitom nepřehlédnutelný znak její značky s nápisem "honey bunch" a velkým písmenem P uprostřed.

To její sestra Nicky pojala běhání o dost více sportovně a se svým modrým trikem s kolibříkem a nápisem Love a černými tepláky působila oproti Paris mnohem střídměji. Na rozdíl od Paris však nezanedbala ani potřebné rozcvičení před během, kterému známější ze sester Hiltonových příliš nedala.

Reklama

Další články

Načítám