Hlavní obsah
Článek

Minulý týden Miley Cyrus (31) přišla o jednoho ze svých milovaných pejsků - teprve tříletého čtyřnohého kamaráda Floyda rasy aljašský klee kai, který vypadá jako malý husky. Smutnou zprávu se dozvěděla během svého koncertního turné Bangerz. Ztrátu nese stále velmi těžce, prohlásila, že má za sebou nejhorší dny svého života. Na počest Floyda začala Miley při koncertech vystupovat s písní Can’t Be Tamed s jeho několikametrovou sochou.

„Byla to nejtěžší píseň večera. Minulý týden jsem o svého Floydieho přišla. Někdy ani nedokážu přestat plakat,“ přiznala Cyrus dojatému publiku po písni.

Zpěvačka je známou milovnicí psů, k nalezencům Ziggymu, Happy, Mary Jane a Penny Lane nyní nově přibylo i štěňátko Moonie, které dostala od své matky.

„Moje máma ví, jak jsem zlomená, a dnes ráno mě probudila Moonie pusinkami,“ napsala Miley na Twitter a poslala fotografii roztomilého mrňouse. „Jsem tak rozpolcená. Jsem moc ráda, že Moonie mám a můžu ji pomazlit, ale ještě nevím, jestli jsem připravená znovu milovat,“ dodala však posléze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám