Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka a jediná česká Miss World Taťána Kuchařová (36) přiletěla dnes v šest hodin ráno do Egypta, kde bude fotit novou kampaň pro módní návrhářku Ivanu Mentlovou. Návrhářka se opět vrací ke své osvědčené tváři. Loňský pokus s přítelkyní tenisty Tomáše Berdycha se neosvědčil.

Nádherná Taťána je na roztrhání. „V Praze jsem byla přesně devět hodin. Přiletěla jsem z New Yorku, přebalila kufr, a zase jsem frčela na letiště,“ řekla Super.cz Kuchařová, která po příletu vypadala neuvěřitelně svěže.

„Jako modelka jsem vlastně neustále v letu a jsem zvyklá, že třeba hned po příletu do Ameriky jdu na plac fotit. Kruhy pod očima se dají vždycky v nejhorším dobře zamaskovat,“ dodala se smíchem Taťána.

Na letišti v Hurghadě ji čekal šéfdelegát Mohamed Adel a Kuchařová si bude užívat veškerého komfortu. „Paradoxně hotel Garden Beach, ve kterém budu ubytována, znám. Před třemi roky jsem tady byla s mámou a ségrou na dovolené a velmi jsme si to užily,“ dodala česká topmodelka.

O pobytu Kuchařové a chystaném sexy focení kolekce jaro/léto návrhářky Mentlové, kde nebudou chybět plavečky, sexy šaty v bohémském stylu či průsvitné halenky, vás budeme nadále informovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám