Hlavní obsah
Článek

Pokud jste diváky publicistického pořadu 168 hodin, tak jste si jistě všimli, že moderátorka Nora Fridrichová výrazně zhubla. Pravda je ale taková, že televizní obrazovka přidává na váze a výrazný úbytek poměrně vyrovnává s realitou. Když ale spatříte Noru naživo, jak se to stalo nám na udílení cen TýTý, tak jen s údivem vydechnete. Moderátorka vypadala ve společenských šatech jako vyžle, kterému nedali měsíc najíst, a z šatů jí trčely kosti.

„Mě se na to (na úbytek na váze) ptá opravdu hodně lidí a je mi trapné říkat, že to není řízené a že nejsem anorektičkou, protože pak mi lidé říkají, že tohle říkají všechny anorektičky,“ nechala se slyšet Nora během našeho rozhovoru.

Hned po narození dcery Diany televizní novinářka výrazně zhubla díky kojení a pak se její váha stále snižovala. „Od narození mé dcery jsem nikdy neměla problémy s váhou, ačkoli do otěhotnění ano,“ vysvětluje. „Nedělá mi problém shodit, ale dělá mi problém přibrat. Zapomínám se najíst, nebaví mě jíst tolik jako jiné lidi, jsem trochu lajdák, flink, vařím jen pro ostatní a sama si nejsem schopná pro sebe vařit. Mám hodně starostí, hodně práce, a tak mi váha dolů spadne velmi snadno. Osobně se mi nelíbí, že mi vylízají kosti na krku, musím říct, že já sama s tím nejsem spokojená a pracuji na nápravě, ale asi to bude chvíli trvat,“ svěřila se nám Fridrichová. Během její zpovědi bylo zřejmé, že ji její váhový úbytek začíná trápit.

Zajímali jsme se o to, jestli Nora už vyhledala odborníka a vyloučila problémy například se štítnou žlázou, které velmi často souvisí s problémy s váhou. „Myslím, že tohle mě může brzy potkat, pokud to nezačnu řešit. Do otěhotnění jsem se musela držet, a tak si říkám, že zase přijde období, kdy budu mít váhu nad limitem. Počkám ještě chvíli, a když se to nezmění, tak vyhledám lékaře,“ slíbila si Nora Fridrichová.

Reklama

Další články

Načítám