Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačce Pink (31) se stále nedaří shodit své těhotenské kilogramy, což názorně předvedla v sobotu, když se vracela ke svému domu v losangeleském Malibu. Na procházku si vyrazila s manželem Careym Hartem, který jako obvykle nesl jejich malou dcerku Willow Sage ve vaku na břiše.

Zpěvačka Pink si v těhotenství nejspíš pořádně dopřávala. Tři týdny po porodu vypadá spíš jako kdyby měla každou chvíli rodit. Po jejím štíhlém a vypracovaném těle sice není ani památky, ale americká zpěvačka si zřejmě nehodlá kazit radost nadváhou a raději si užívá maminkovských povinností podobně jako právě v sobotu, kdy si s manželem, dcerkou a přáteli vyrazila ven. Všichni si navíc dopřávali příjemného pocitu z toho, že mohou chodit po vyhřáté cestě naboso.

Pink si oblékla přes černé tílko a legíny volný béžový hábit a před sluncem se chránila slamákem. Než zašla do své rezidence, nezapomněla zkontrolovat došlou poštu.

Související témata:
Naboso

Reklama

Další články

Načítám