Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) sice nevyhrála zrcadlo TýTý, ale jednoznačně si odnáší titul nejodvážnější šaty večera. Stálo jí to sice dva roky dřiny a odříkání, ale podařilo se jí dostat postavu do modelkovské velikosti 34 -36. Tím pádem jí může její stylista Filip Vaněk objednávat luxusní kousky přímo ze zahraničních mol, aniž by si šaty musela předem zkoušet.

"Měla jsem na tuhle sezónu objednané dvoje společenské šaty na ty největší události. První, ty méně okázalé jsem si vzala na udílení cen Thalie, tyhle zelené od Elieho Saaba jsem měla schované právě na TýTý. Jsem moc ráda, že jsem byla na TýTý nominována, už to beru jako velký úspěch," řekla Super.cz Absolonová, která nemusela shánět ani specielní podprsenku, protože šaty měly krajkovou výztuž.

"Monika má sice postavu modelky, ale není až tak vysoká. Proto jí musím vybírat i boty na velmi vysokých podpatcích. Tyhle byly naštěstí také součástí modelu," upřesnil stylista Filip Vaněk a dodal, že outfit doplnil šperky z autorské dílny novopečené designérky Pavlíny Němcové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám