Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivana Gottová (48) dorazila na udílení cen v šatech, které byly sice projmuté v pase, ale nápadně volné přes bříško. Ihned vyvstaly spekulace, zda krásná manželka Karla Gotta (†80) nečeká dalšího potomka. Ivana zářila a moc jí to slušelo. Kdyby byla těhotná, zajisté by to byl dle pověry, že holčičky kradou krásu, chlapeček. Karel Gott je otcem čtyř dcer a vysněného chlapečka se zatím nedočkal.

Dalším překvapením večera byla přítomnost páru Robert Záruba (56) a Nora Fridrichová. V poslední době se množily dohady o rozchodu slavného moderátorského páru. Dnes spolu ovšem vtipkovali a vodili se za ruce. Všechny spekulace o krizi se tak rozplynuly.

Největším poprsím večera se chlubila herečka Jana Bernášková, která stále kojí svého desetiměsíčního syna. "Samozřejmě už máme příkrmy, ale momentálně nemám žádnou takovou práci, která by mi pokračovat v kojení nedovolovala. Myslím si, že pro dítě to je to nejlepší. Až bude malý chodit, tak s kojením určitě přestanu. Nebojte se," dodala hvězda seriálu Vyprávěj.

Reklama

Další články

Načítám