Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Součástí početné skupiny celebrit, novinářů, stylistů a bloggerek, která vyrazila na módní přehlídku kolekce podzim/zima britské značky F&F, byli také Vlaďka Erbová (42) a Tomáš Řepka (50).

My jsme slavnému páru byli v patách i ve chvíli, když vyrazil na „shopping“ do nákupních ulic Oxford a Regent. Jak už to tak bývá, tak Vlaďka jako typická žena nákupy miluje a Tomáš při tom jen tiše a oddaně trpí. „Dvakrát do roka lítám na nákupy do Milána. Jednou se mi podařilo přemluvit manžela a vydržel to celé tři dny. Zvládl to na výbornou, jiní by prskali mnohem víc," říká Vlaďka.

Během našeho povídání v londýnských ulicích jsme zabředli i na téma peněz. Erbová se chytila příležitosti, aby před celým národem vysvětlila, jaký je její vztah k manželově peněžence. „Nemám podpisový vzor k jeho účtu. Na své kartě k jeho účtu mám limit, abych mohla koupit jen to potřebné pro chod domácnosti," nechala se slyšet modelka a její manžel jí dal za pravdu. „O tyhle věci se dělíme společně, protože Vlaďka vydělává taky peníze. Není to tak, že by bylo všechno jen na mně. Oproti minulému vztahu se mi líbí, že je to všechno půl na půl, a to mě baví víc," říká Tomáš Řepka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám