Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) si užívá s manželem Karlem Vágnerem prodloužený víkend v cizině. Bez dětí a povinností si Simona a Karel vychutnávají krásy Londýna, kam byli s několika dalšími českými celebritami pozváni na přehlídku známého britského módního řetězce F&F.

Kromě zmíněné módní show, která se odehrávala v pro tuto příležitost vybudovaném stanu na nádvoří Somerset House, dvojice už stihla vyrazit za památkami a Simona pochopitelně podlehla nabídce místních obchodů s módou.

Není výjimečné, že Simona a Karel vyráží do zahraničí bez dětí. Na začátku tohoto roku si užívali jen ve dvou v americkém Miami. „Já bych to doporučovala jako terapii každému páru." Modelka neřeší názory některých lidí, že je špatná matka, neboť si dovolí odjet od svých malých synů. „Člověk by měl být zdravý sobec a vzpomenout si sám na sebe. Člověk by měl žít i vlastní život a neměl by ho obětovat jen dětem. Moje děti netrpí, jsou šťastné, a já se vracím domů odpočatá s novou energií," říká Simona, která ani v mateřství nepřestává být sama sebou.

Reklama

Další články

Načítám