Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejuznávanějších módních návrhářek Ivana Mentlová je těhotná. S fotbalistou Martinem Latkou se těší na jejich prvního společného potomka. "Končím šestý měsíc. Bylo to plánované. Brala jsem dlouhou dobu antikoncepci a upřímně jsem nečekala, že se zadaří tak rychle," řekla Super.cz Mentlová.

Martin Latka kope za německý Düsseldorf a tak je Ivana stále na cestách. "Snažím se co nejvíc pobývat v Německu. Jsme spolu docela často, musím zvládat práci na dálku.  Lítám mezi Isanbulem, kde se moje modely z kůže a kožešiny šijí, Düsseldorfem a Prahou. Stále jsem v letadle," upřesňuje Mentlová, která včera odletěla do egyptské Hurghady, kde fotí s Taťánou Kuchařovou její další kampaň.

Návrhářka už ví, zda bude mít holčičku či chlapečka. Zatím si to ale chce nechat pro sebe. "Víme, co to bude. Ví to rodinní příslušníci i nejbližší kamarádi. Hlavně, aby miminko bylo zdravé," říká Ivana a dodává, že jméno už mají pro potomka vybrané.

Ivana je stále neuvěřitelně štíhlá. Kila navíc na ní zatím nejsou vidět. "Přibrala jsem pět nebo šest kilo. Jsem pořád v pohybu. Ze začátku bylo nechutenství, ale nezvracela jsem. Nyní už chutě jsou, ale pořád to na mě není vidět," dodala Mentlová, která už pečlivě kupuje výbavičku a vybraný má už i kočárek. "Pečlivě s partnerem na internetu vše pročítáme a pro miminko pochopitelně chceme to nejlepší. Martin už má syna a je naprosto skvělý táta. Bude mi velkou oporou," uzavřela návrhářka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám