Hlavní obsah
Článek

Ruda z Ostravy (48) nezná hranice. A možná i to z něj dělá jednoho z nejlepších tuzemských komiků. Poté, co si vystřelil z Leoše Mareše a jeho kampaně s Ferrari, pustil se do hlavy státu Václava Klause. K jeho narozeninám mu totiž nazpíval cover verzi písně Mandy od Barryho Manilowa.

A Ruda Klause v klipu, který se stal hitem internetu, rozhodně nešetří. Začíná sice zlehka, pak se ale drze opře do témat, o kterých se nahlas neodváží mluvit ani Klausův první muž Ladislav Jákl. „S knírkem už se narodil, a nikdy on nemarodil. Lyžovat umí, je na blondýny, všemu rozumí a nenosí džíny. Péra s chutí čorkuje a rusáky miluje,“ zpívá Ruda, který tak naráží jak na Klausovo údajné kleptomanství, tak i na jeho nevěry s blonďatými letuškami.

Kdo by tak čekal jen snůšku obvyklých superlativ, nedočká se. Ruda vzdal hold hlavě státu specifickým způsobem. Pokud má Klaus alespoň trošku smysl pro humor, píseň se stane jeho nejoblíbenějším hitem. Který prezident se může pyšnit tím, že někdo kvůli němu udělal cover verzi jedné z nejromantičtějších písniček na světě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám