Hlavní obsah
Článek

Herec Charlie Sheen (58) válku s bývalou manželkou Denise Richards (43) přenesl do finanční roviny. Matce svých dvou dcer dluží za poslední tři měsíce alimenty. Soud mu před lety stanovil, že musí platit pětapadesát tisíc dolarů měsíčně. On s tím nesouhlasí a herečce dluží v přepočtu už 3,3 miliónu korun.

Denise má s Charliem desetiletou Sam a osmiletou Lolu. „Do středy 2. dubna Charlie stále Denise nezaplatil… A Charlie nezaplatil ani za únor a březen. Dohromady tak Denise dluží 165 tisíc dolarů,“ tvrdí zdroj magazínu Radar Online.

Osmačtyřicetiletý Sheen požádal soud v Los Angeles o snížení alimentů. Jenže zatím nedostal žádné legální rozhodnutí o tom, že platit nemusí, nebo že může platit méně. Takže dlužné alimenty bude muset tak jako tak vyrovnat.

Charlie a Denise se pohádali během Vánoc. Ona naplánovala dovolenou mimo New York a řekla mu, že může za dcerami přijet. Jenže Sheen měl svůj program a požadoval, aby mu bývalá manželka dcery přivezla k němu domů. Nakonec se s Lolou a Sam neviděli vůbec. Od té doby komunikace mezi bývalými partnery zamrzla.

Charlie má s třetí manželkou Brooke Mueller dvojčata Boba a Maxe a s bývalou láskou z mládí dospělou dceru Cassandru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám