Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V polovině června minulého roku Jolana Voldánová (55), jedna z nejoblíbenějších moderátorek české televizní historie, pověsila svou profesi na hřebík. Teď se na obrazovku krátkodobě vrací a z fotek, které vznikly při přípravě upoutávek na TýTý, je vidět, že jí to děsně sekne! Jolana si odpočinula a vypadá strašně spokojeně.

„Stres polevil. Dělám si věci, které mě baví, a hlavně si vše organizuji sama, což je naprosto ideální stav. Mám najednou čas na vše, na co ho chci mít. Na divadlo, na děti a na vše ostatní,“ svěřila se Super.cz Jolana.

Na obrazovce České televize působila osmnáct let a málokdo se zapsal do paměti diváků jako ona. Jejich zájem o oblíbenou moderátorku ani zdaleka nepolevuje. „Zastavují mě na ulici a říkají mi, že je škoda, že ve zprávách už nejsem. A těší mě, když mi sdělí, že jsem ve skutečnosti hezčí než na obrazovce,“ směje se protřelá televizačka.

Svého odchodu ale ani náhodou nelituje. „Byl to riskantní krok, odejít z něčeho, co fungovalo. Ale potvrdilo se mi, že občas se vyplatí to riziko podstoupit. Dělám, co mě baví a naplňuje. Člověk musí čas od času udělat změnu, aby se mohl cítit šťastný,“ myslí si Voldánová.

U svého bývalého zaměstnavatele se na obrazovce ukáže devatenáctého dubna, kdy bude moderovat zábavný večer k charitativnímu projektu Pomozte dětem ve spojení s hvězdami StarDance.

„Je mi ctí moderovat něco, co má skutečný smysl a co okamžitě a cíleně pomůže,“ dodala Jolana Voldánová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám