Hlavní obsah
Článek

Na internetu najdete tunu návodů jak na velikonoční úklid, ale jen málo z nich vám prozradí, kde na něj vůbec vzít po dlouhé zimě energii. Zvýšený výskyt slunečních paprsků již sice zahnal největší chmury, ale stejně leckteré z nás trápí zaneřáděné a unavené tělo. Ještě než vysajete prach ze zašlých koberců, zkuste podobnou věc udělat se svým tělem, a vyžeňte z něj škodlivé toxiny. Jak na účinný detox organismu? Odpovědí může být mladý ječmen. Průměrná západní strava je poměrně kyselá. Zvýšený obsah kyselin v těle je spojen s výskytem mnoha závažných chorob. Mladý ječmen alkalizuje váš organismus, a je tak užitečný pro optimální práci vašich buněk. Skutečný přínos mladého ječmene je ten, že obsahuje optimální kombinaci účinných látek. Odborníci na výživu uvádí, že ječmen nabízí více bílkovin než hovězí svíčková, sedmkrát více vitamínu C než pomerančová šťáva a 11krát více vápníku než mléko. Vyzkoušejte osvěžující a zdraví podporující zelený „super“ nápoj!

Mladý ječmen max 250 g + 50 g ZDARMA. Bonus poštovné a balné ZDARMA! Jen na Super.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zhubnout do plavek s Obethinem je snadné! Bonus poštovné a balné ZDARMA! Jen na Super.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dominika Myslivcová objevila nový přípravek na hubnutí OBETHIN. Dominika si jednoduše 15 minut před každým jídlem vezme dvě tobolky OBETHINu a zapije je vodou. OBETHIN obsahuje účinné látky rostlinného původu, které vyvolají pocit nasycení. „OBETHIN mi zcela vyhovuje. Prostě do sebe více jídla nedostanu. U každé diety jsem skučela hlady, ale je to poprvé, kdy nemám hlad a ještě hubnu. S Obethinem to dokáže každá blondýna,“ směje se Dominika Myslivcová. Při každém jídle toho teď Dominika sní méně, a přesto netrpí hlady. A kila jdou dolů!

Nejsilnější zelená káva na trhu v ČR + chrom. Akce 1+1 ks ZDARMA. Bonus poštovné a balné ZDARMA! Jen na Super.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Extrakt se zelené kávy je bohatý na chlorogenovou kyselinu CGA, která silně ovlivňuje sacharidový metabolismus. Reguluje a stabilizuje hladinu krevního cukru. Omezuje pocity hladu, a především chuť na sladké. Český přípravek obsahuje zvláště koncentrovaný extrakt kyseliny chlorogenové. Extrakt obsahuje také kyselinu kávovou, velmi dobře známou pro její antioxidační účinek. Právě tyto látky dělají ze zelené kávy zázračný produkt na hubnutí, který by neměl chybět ve vaší dietě. Extrakt 10:1, 60 tobolek. 500 mg extraktu v každé tobolce odpovídá 5000 mg zelené kávy.

Další články

Načítám