Hlavní obsah
Článek

Moderátorka a modelka Iveta Vítová (40) vypadá půl roku po porodu fantasticky. A kdo by si snad myslel, že za to můžou naběhané kilometry a kilogramy nazvedaných činek, toho musíme zklamat.

Iveta se sice cvičení rozhodně nevyhýbá, ale přehnaně aktivnímu makání na své postavě určitě neholduje. Bohatě jí totiž stačí pobíhání kolem dcerky. Iveta se už několikrát od porodu objevila na přehlídkovém mole.

Tentokrát vyměnila krásné šaty za přehlídku sportovního oblečení. V teplákách, funkčním tričku a mikině jí to moc slušelo. Z fleku by tak mohla vyrazit ven na kolo, kde by bezesporu patřila k nejkrásnějším cyklistkám. Jak ale Iveta s úsměvem přiznala, na kolo se jí doma zatím jen práší.

„Loni jsem od manžela dostala nové kolo, ale hned jsem otěhotněla, letos na něj s Anetkou nemám čas a počítám, že příští rok už se mi nebude líbit a budu chtít nové,“ podělila se o své cyklistické zkušenosti sympatická blondýnka. Ale pokud bude její odkládání kol pokračovat stejným tempem, bude si moct rovnou otevřít vlastní půjčovnu kol, jak jí poradila modelka Jitka Válková (32), jež sportovní módní přehlídku moderovala.

Reklama

Další články

Načítám