Hlavní obsah
Článek

Nigella Lawson má za sebou další zostuzující a potupnou scénu. Na letišti v londýnském Heathrow ji zadrželi imigrační úředníci přímo před vstupem na palubu letecké linky do Los Angeles. Kuchařka během soudu s bývalými asistentkami přiznala, že několikrát požila kokain a marihuanu přímo před svými dětmi. Kvůli tomu teď nesmí do USA, kde na ni producenti čekají kvůli natáčení talentové kuchařské show The Taste.

O čtyřiapadesátiletou televizní kuchařku po výpovědi u soudu nejevil Scotland Yard zájem a její drogovou minulost nechal plavat. Přestože užívala před nezletilými tvrdé drogy. Americké úřady tak shovívané nejsou a Lawson zakázaly vstup do země.

Nigella chtěla z Heathrow odletět v neděli ráno se společností British Airways přímo do Los Angeles. Její cesta ale skončila v terminálu 5.

Podle listu Daily Mail prošla check-in, a dokonce i bezpečnostní kontrolou. Při nástupu na palubu ji však zadrželi a odvedli do salónku pro cestující první třídou. Tam jí oznámili, že do USA nesmí.

„Nezdálo se, že by toho řekla moc, ale nevypadala vůbec šťastně. Nemohla na palubu, tak se musela vrátit a odjet,“ uvedl zdroj pro Daily Mail.

Podle amerických zákonů mohou celníci zakázat vstup do USA všem, kdo byli usvědčeni z držení, prodeje či užívání tvrdých drog. Tamní úřady však mohou vstup do Států zamítnout také těm, kdo se k užívání drog přiznali u soudu, ačkoli za to nebyli potrestáni.

Reklama

Další články

Načítám